Schadewagen verkopen

Een auto met schade verkopen? Dat kan zonder gedoe binnen 1 dag tijd. Bovendien krijgt u de best haalbare prijs. Wij laten namelijk ruim 5000 erkende autobedrijven op uw auto bieden. Het hoogste bod sturen wij vrijblijvend door. U bepaalt of u de auto met schade verkoopt of niet. Aanmelden is gratis! Over 24 uur weet u waartegen u uw schadewagen kunt verkopen.

Ontvang gratis een vrijblijvend bod

Verkoop uw auto direct zonder gedoe of gezeur.

Roze formulier nodig

Wanneer een auto gekeurd is voor verkoop, en ook de normale keuring heeft doorstaan, dan wordt er een roze formulier afgegeven. Het roze formulier heeft de koper nodig om de auto in te schrijven bij de DIV (dienst voor inschrijvingen van voertuigen). Zonder dit formulier kan de auto niet worden ingeschreven, en dus ook niet worden verzekerd. Je mag er dus ook niet meer rijden. Een particuliere koper koopt vrijwel nooit een auto zonder keuring voor verkoop oftewel zonder roze formulier.

roze-formulier

Gratis verkopen, gratis opgehaald bij u thuis.

Zonder keuring de auto verkopen

Een auto verkopen in België zonder keuring voor verkoop is echter wel mogelijk, maar dan kun je hem het beste aan een garagist of dealer verkopen. Je kunt langs autobedrijven gaan om te vragen wat ze op de wagen bieden. Je zult merken dat iedere garagist een heel ander bod doet op de auto. Daarom is het verstandig om de wagen aan te melden via onze site. Zo bereik je in een klap ruim 5000 erkende garagisten en dealers door heel België en verkoop je rap de wagen, ook zonder keuring, aan een goede prijs.

Gratis wagen aanmelden

Meld je auto gratis en vrijblijvend aan! Ontvang gratis het hoogste bod waartegen je direct kunt verkopen. De auto wordt gratis bij je thuis opgehaald. Benieuwd hoeveel hij waard is? Via het aanmeldformulier hieronder kom je daar snel achter!