Camionette verkopen zonder keuring

 

U heeft een camionette die niet door de keuring heen is gekomen of die wellicht er niet doorheen gaat komen?

Bij ons kunt u uw camionette verkopen zonder keuring aan een zeer goede prijs. De best haalbare prijs zelfs!

U ontvangt allereerst een gratis bod binnen 24 uur op uw camionette. Het bod is de gegarandeerde verkoopprijs. Hiervoor kunt u uw camionette verkopen. Indien u akkoord gaat met het bod dan brengen wij u in contact met de koper zodat u de camionette kunt verkopen voor de afgesproken prijs.

witte camionette

Ontvang gratis een vrijblijvend bod

Gratis bod ontvangen?


Helemaal gratis en vrijblijvend!

✅ Het kost niets
✅ Wij laten 5000 garagisten bieden
✅ Verkopen kan direct
✅ Geheel vrijblijvend/span>
✅ Alle merken en modellen

Benieuwd voor hoeveel geld de auto direct verkocht kan worden?

Probeer ons dan vrijblijvend uit!

De veiling voor camions met schade

U kunt uw camionette gratis aanmelden zodat deze in de veiling komt te staat. Autobedrijven kunnen vervolgens een bod uitbrengen op uw camionette. Daarnaast kunnen zij ook elkaar overbieden. Omdat onze veiling slechts 24 uur duurt hoeft u niet lang te wachten om te weten waar u aan toe bent en is de veiling daardoor ook een stuk actiever. Dit zorgt er tevens voor dat de biedingen een stuk hoger zijn.

Anoniem laten veilen

Uw camionette komt anoniem in onze veiling te staan. Uw gegevens blijven beschermd. Alleen de voertuiggegevens worden in de veiling getoond. Indien u het bod accepteert dat uit de veiling afkomstig is dan brengen wij u met de koper in contact.

Gratis en vrijblijvend

Onze autoveiling is geheel gratis en vrijblijvend. Het aanmelden van uw camionette is geheel gratis. Het bod dat u binnen 24 uur ontvangt kost u niets en is geheel vrijblijvend. U bent dus niet verplicht uw camionette te verkopen. U hoeft dus niet akkoord te gaan met het bod. Of u wel of niet uw camionette verkoopt, onze autoveiling kost u niets.

Ons netwerk

Onze autoveiling bestaat uit een groot netwerk aan gescreende en erkende autobedrijven. De autobedrijven bestaan uit garagisten, autodealers en schadeherstellers. Daarnaast reikt ons netwerk over heel België en een deel van Nederland. U verkoopt uw camionette dus alleen aan een gescreend en erkend autobedrijf. Hierdoor kunt u veilig uw camionette verkopen.

Aanmelden is gratis en vrijblijvend. Verkopen kan direct.

Beste bod

veilinghamerHet beste bod op uw camionette ontvangt u via onze veiling. Dit komt omdat de veiling slechts 24 uur duurt en de autobedrijven een stuk actiever zijn met bieden. Daarnaast telt onze veiling een zeer groot aantal autobedrijven waardoor de kans op meerdere hoge biedingen veel groter is. U kunt zonder kosten te maken en zonder risico te lopen een bod ontvangen op uw camionette. Op die wijze weet u precies wat hij waard is en waarvoor u hem echt kunt verkopen.

Camionette met schade verkopen

Ook als uw camionette schade heeft dan kunt u deze voor een goede prijs verkopen. Ons netwerk bevat namelijk ook een groot aantal schadeherstel bedrijven die tegen lage kosten zelf schades kunnen herstellen. Hierdoor krijgt u een betere prijs terug. Vraag gratis en vrijblijvend een bod op uw camionette.

Camionette met defecten of gebreken

Ook als uw camionette defecten of gebreken vertoont kunt u deze probleemloos verkopen voor een goede prijs. Ook als er een versnellingsbak, koppeling of motorblok kapot is. Ons netwerk bestaat tevens uit garagisten welke technische problemen zelf tegen lage kosten kunnen herstellen. Hierdoor krijgt u een goed bod terug op uw camionette.

Geen keuring? Geen probleem! Ophaling altijd gratis inbegrepen.

Direct uitbetaald

Als onze veiling u heeft voorzien voor een goed bod waarvoor u wellicht uw camionette voor verkopen wilt dan brengen wij u in contact met de koper. U spreekt een tijd en datum af voor de afhandeling. U wordt dan altijd meteen uitbetaald. Geen verrassingen achteraf!

Voordelen

✅ Onze veiling is de beste manier om het meeste voor uw camionette terug te krijgen.

✅ Voor elke camionette hebben wij altijd meerdere potentiële kopers

✅ De technische staat van uw camionette maakt geen verschil in de verkoopbaarheid

✅ Binnen 24 uur kunt u uw camionette verkopen op een veilige manier

✅ U maakt geen kosten en u loopt geen enkel risico