Auto verkopen zonder keuring

gemakkelijk verkopen

Uw auto verkopen zonder keuring kan binnen 1 dag!

Is uw auto afgekeurd tijdens de keuring en/of zijn de herstellingskosten u te veel?
Uw auto verkopen zonder keuring gaat bij ons heel gemakkelijk!

Wij kunnen uw auto zonder keuring in een keer voorleggen aan honderden autobedrijven welke een bod op uw auto kunnen uitbrengen.

U kunt uw auto verkopen zonder keuring voor het hoogste bod als u wilt. Hier zijn geen kosten aan verbonden en het bod is geheel vrijblijvend.

gratis bod auto

[contact-form-7 id=”200″ title=”stap1″]


Bekijk website

Gratis autoveiling

Onze gratis autoveiling maakt het mogelijk dat u binnen 1 dag uw auto kunt verkopen voor de beste prijs. Wij hebben een groot netwerk aan gescreende autobedrijven welke allemaal kunnen bieden op uw auto zonder keuring. Het aanmelden is gratis, het bod is gratis en vrijblijvend en indien u de auto verkopen wilt voor het genoemde bod dan kan dat direct en kost het u ook niets. In alle gevallen helemaal gratis dus.

Anoniem uw auto verkopen

Wat onze autoveiling uniek maakt is dat uw wagen zonder persoonsgegevens in de veiling komt te staan. Niemand weet dat de auto van u is. Hierdoor blijven uw persoonlijke gegevens beschermd. Indien u de auto verkopen wilt voor het hoogste bod dan brengen wij u in contact met de koper. Indien er geen verkoop plaats vindt, dan worden uw gegevens automatisch uit het systeem verwijderd.

Het hoogste bod

Onze veiling voorziet u op het hoogste bod op uw auto zonder keuring. Dit komt omdat wij een groot netwerk hebben aan gescreende autobedrijven. Doordat het aantal bedrijven zeer groot is, is er meer kans dat er goede biedingen gedaan worden. Al deze bedrijven kunnen niet alleen een bod uitbrengen op uw wagen zonder keuring maar ook elkaar overbieden. Omdat de veiling slechts 24 uur duurt, zit men er boven op. Hierdoor hoeft u niet lang te wachten voordat u weet waarvoor u de auto zonder keuring echt verkopen kunt. Het bod is altijd de echte verkoopprijs.

Auto zonder keuring verkopen

Het maakt niet uit waarvoor uw auto is afgekeurd bij de keuring. U kunt uw wagen zonder keuring altijd voor een goede prijs verkopen via onze veiling. Daarnaast is het bod dat u ontvangt gratis en vrijblijvend dus het kost u niets en u bent ook niet verplicht de auto te verkopen. Ook al is uw wagen afgekeurd op de remmen, uitlaatgassen, roest of andere zaken. Via onze veiling krijgt u altijd u hoog bod op uw auto waarvoor u deze direct kunt verkopen.

Alle merken

Onze autoveiling maakt geen uitzonderingen voor merken en/of types. Elke auto kan kosteloos en vrijblijvend worden aangemeld om te zien wat men op uw wagen biedt. Binnen 1 dag weet u wat uw auto zonder keuring waard is en waarvoor u hem direct kunt verkopen.

Gescreende autobedrijven

Ons netwerk aan autobedrijven bestaat alleen maar uit gescreende autobedrijven waaronder dealers, garages en schadeherstelbedrijven. Hierdoor bent u verzekerd van een goed bod en een veilige verkoop. Omdat u alleen aan een bedrijf uw auto zonder keuring verkoopt wordt u ook direct uitbetaald en verloopt alles heel rap en correct. Hierdoor loopt u geen risico.

Hoe werkt het

Hoe gaat het allemaal in zijn werk? U kunt rechtsboven op de pagina op de knop ‘aanmelden’ klikken. U krijgt dan een scherm te zien waar u uw merk en type van de auto zonder keuring in kunt vullen. Daarna worden er aanvullende gegevens gevraagd waar u ook de punten kunt opnoemen waarom uw auto niet door de keuring is heen gekomen. Zodra dit is afgerond staat uw auto anoniem in de autoveiling en kunnen gescreende autobedrijven gaan bieden. U krijgt binnen 24 uur een mail met het hoogste toegezonden. U kunt dan beslissen of u de auto zonder keuring verkopen wilt of niet. De hoogste bod is de prijs die u voor de auto krijgt.

auto zonder keuring veilensnel verkopenauto veilig verkopengratis veiling

Auto verkopen zonder keuring © 2018