Ontvang gratis een vrijblijvend bod

Schadeauto verkopen?

Laat 5000 garagisten gratis op uw auto bieden!

✔️ Het kost niets
✔️ Wij laten 5000 garagisten bieden
✔️ Verkopen kan direct
✔️ Geheel vrijblijvend
✔️ Alle merken en modellen

Auto met schade verkopen

Verkopen kan in 1 dag aan de beste prijs!

Schadeauto verkopen

Niet alleen kunt u heel eenvoudig uw auto verkopen zonder keuring maar ook een auto met schade. Wij hebben een groot netwerk aan autobedrijven waaronder schadeherstel bedrijven en garagisten die een bod uit willen brengen op uw auto met schade.

Beter bod op uw auto

Omdat u rechtstreeks aan een van deze uw auto met schade kunt verkopen, krijgt u een beter bod op uw auto. Daarnaast kunnen deze bedrijven ook elkaar overbieden wat voor een nog betere prijs zorgt.

Auto met schade niet moeilijk te verkopen

Een auto met schade verkopen hoeft niet moeilijk te zijn als u weet aan wie u deze moet verkopen. Wij brengen vraag en aanbod samen waardoor u makkelijk en snel uw auto met schade kunt verkopen. Met of zonder keuring.

Veilig en vertrouwd

Omdat u uw auto met schade alleen verkoopt aan een erkend en gescreend bedrijf loopt u geen enkel risico. U bent er van verzekerd dat alles soepel en snel verloopt zoals het zou moeten. De bedrijven die deel maken van ons netwerk worden regelmatig gescreend zodat wij de kwaliteit hoog kunnen houden.

Direct uw auto verkopen

Binnen 24 uur krijgt u een bod op uw auto met schade waarvoor u deze direct kunt verkopen. In veel gevallen kan de auto gewoon bij u thuis opgehaald worden. De betaling vindt dan meteen plaats. Omdat onze veiling slechts 24 uur duurt zijn bedrijven geneigd om sneller te bieden en sneller te overbieden. U bent hierdoor verzekerd van een snelle verkoop en van een goede prijs.

Gratis en vrijblijvend

U kunt heel makkelijk zonder kosten te maken uw auto met schade verkopen. Of deze nu wel of geen keuring heeft. Het aanmelden is gratis, het ontvangen van een bod is gratis en de verkoop van uw auto met schade is gratis. Daarnaast is het bod geheel vrijblijvend. U bepaald of u de auto voor het hoogste bod zou willen verkopen of niet. Hierdoor loopt u geen enkel risico.