Ontvang gratis een vrijblijvend bod

Schadewagen verkopen

Een auto met schade verkopen? Dat kan zonder gedoe binnen 1 dag tijd. Bovendien krijgt u de best haalbare prijs. Wij laten namelijk ruim 5000 erkende autobedrijven op uw auto bieden. Het hoogste bod sturen wij vrijblijvend door. U bepaalt of u de auto met schade verkoopt of niet. Aanmelden is gratis! Over 24 uur weet u waartegen u uw schadewagen kunt verkopen.

Schadewagen normaal lastig verkoopbaar

Een auto met schade verkopen is niet eenvoudig. Via een 2de hands site zou u het kunnen proberen maar uit ervaring weten wij dat er maar heel weinig particulieren zijn die interesse hebben in een schadeauto. Een auto met schade verkopen via onze autoveiling is echter wel zeer gemakkelijk! 

renault verkopen

Kracht gebundeld

Wij bundelen de kracht van ruim 5000 erkende autobedrijven waaronder een groot aantal schade experten. Wanneer u uw auto bij ons aanmeldt dan bereikt u in een keer al deze autobedrijven. Zij krijgen vervolgens 24 uur de tijd om een bod uit te brengen. We verzamelen alle biedingen en sturen u het hoogste bod toe, geheel vrijblijvend. U beslist wat u met dit bod doet. Uw auto met schade verkopen kan direct. 

Koper komt naar u toe

Gaat u akkoord met het bod dan komt de koper naar u toe om de schadeauto op te halen. U ontvangt direct het geldbedrag dat is afgesproken en bent van de auto af. Een keuring voor verkoop is niet nodig! Geen gedoe, snel verkopen.

Geen schade te groot

U kunt uw auto altijd aanmelden, of de schade nu klein of groot is. Heeft u een deuk in de deur, of is de schade zo groot dat uw auto niet meer kan rijden? In alle gevallen kunt u gratis en vrijblijvend uw auto aanmelden. Ook een auto met motorschade of kapotte versnellingsbak kunt u snel via ons verkopen!