Uw auto verkopen zonder keuring?

Dat kan binnen 1 dag!

 100% gratis en vrijblijvend
 Snel opgehaald in België
 Meteen cash of per overschrijving
 Elk merk, type en soort wagen
 7 op 7 tot 22.00 uur
 Online verkopen, ook export!

Benieuwd voor hoeveel geld de auto direct verkocht kan worden?

Probeer ons dan vrijblijvend uit!

Ontvang gratis een vrijblijvend bod

Keuring voor verkoop, doen of zo verkopen?

U bent van plan de auto te verkopen? Een Autokeuring voor verkoop wordt vaak toegepast. Een auto verkopen met een nieuwe keuring heeft het voordeel dat u de auto mogelijk sneller kunt verkopen.

Wat vaak wordt gedacht is dat een autokeuring voor verkoop de auto meer waard maakt maar dat valt in praktijk helaas tegen. Een auto verkoopt wel sneller indien er een nieuwe keuring op zit maar zal weinig aan de waarde toevoegen.

Is een Autokeuring voor verkoop slim?

Indien u de auto laat keuren voor verkoop dan kan er uit de keuring komen dat er bepaalde onderdelen vervangen moeten worden. Deze kosten zijn voor u. Zonder deze reparatie/vervanging krijgt u geen keuring en kunt u dus de auto niet met keuring verkopen. Indien u de auto verkoopt zonder nieuwe keuring dan bent u niet verantwoordelijk omdat u van te voren niet kunt weten dat er iets aan de auto scheelt.

Het beste bod op uw auto

Wij laten ruim 5.000 erkende dealers op de wagen bieden, geheel gratis en vrijblijvend. De bedrijven krijgen 24 uur de tijd en kunnen elkaar tevens overbieden.

Gratis verkopen, gratis opgehaald bij u thuis.

Een auto verkopen zonder keuring

U kunt de auto zonder keuring verkopen aan een particulier door een zoekertje te plaatsen maar u kunt deze ook via een autoveiling laten verkopen. Bij een particuliere verkoop heeft u altijd de kans dat de nieuwe eigenaar alsnog verhaal bij u komt halen als er iets niet in de haak is, ook al geeft u geen garantie. Bij een autoveiling krijgt u een bod op uw auto zonder keuring en deze koopt de wagen vervolgens over voor die prijs. Ook als er meer aan de hand blijkt te zijn, wat u niet wist, is er niets aan de hand. Dit blijft het risico met techniek en automobielen.

Waar letten ze op bij de keuring

Bij een autokeuring let men op het milieu en de veiligheid. Remmen zijn een belangrijk aspect en ook de uitstoot, de geluidsproductie, de verlichting en de algehele staat van het voertuig. De bedoeling van de keuring is dat auto’s veilig zijn en dat er gevaarlijke situaties worden voorkomen. Denk hierbij aan versleten remdelen. Indien de remmen niet meer goed functioneren  dan leveren zij niet alleen een gevaar op voor uzelf maar ook voor andere verkeersdeelnemers. Lees verder.